Kimberley deed de Whole30 met Brenda als virtuele coach: “Ik beheers nu mijn Food Freedom*”

Kimberley was de eerste 100% virtuele Whole30-er met Brenda van HealthCreators als haar virtuele coach. Natuurlijk, Kimberley is een echt mens van vlees en bloed, maar ze woont niet in Nederland en daarom verliep de hele coaching via internet. Haar doel: afvallen met gezond en vooral lekker eten, een betere gezondheid en anders leren omgaan met eten.
Dat coaching via video-call prima kan, bewees Kimberley: ze had al eens een Whole30 gedaan, maar eenmaal met Brenda als coach omarmde ze de groei-mindset die bij de Whole30 hoort. Ze veranderde haar gezondheid, gewoontes en de manier waarop ze met eten omgaat.

Vertel me over jouw Whole30: waarom wilde je het doen? Welke successen zonder de weegschaal heb je geboekt en welke veranderingen vallen je op?

Ik moet in februari geopereerd worden en daarom wilde ik in optimale gezondheid zijn. Daarnaast wilde ik de wolligheid in mijn hoofd, brain fog, en mijn vermoeidheid en lusteloosheid kwijt. En dat is gelukt!
Mijn successen zonder de weegschaal zijn, onder andere, energie, stralende huid en ogen, minder gewrichtspijn, emotionele stabiliteit en ik kan nu met meet vaardigheid mijn Food Freedom* aan.

* Food Freedom is de fase na de Whole30 en de herintroductie. Wanneer je weer kan kiezen uit alle soorten eten, mits de keuze jouw de consequenties waard zijn.

Hoe heeft de coaching van Brenda jou geholpen? Wat waren jouw uitdagingen in het programma en hoe heeft ze jou geholpen?

Brenda was een grote steun en ze windt er geen doekjes omheen. Ze had suggesties en hulp voor me wanneer ik dat nodig had. En ze voorzag de uitdagingen die me te wachten stonden voordat het zover was. Toch: ze gaf me de ruimte om zelf eerst uit te zoeken wat mijn oplossing was. Daarom kan ik nu complete verantwoordelijkheid nemen: ik beheers mijn Food Freedom.
Mijn uitdagingen zaten van het begin af aan in de herintroductie... en Brenda was voorbereid op mijn uitdagingen. Daarnaast: ik had in mijn laatste week Whole30 een trip naar Nederland gepland en zij heeft ervoor gezorgd dat dat helemaal fantastisch werd. Doordat ze me informatie kon geven waar ik Whole30 eten kon kopen.

Ze gaf me de ruimte om zelf eerst uit te zoeken wat mijn oplossing was

- Kimberley

Waarom zou jij aanraden om je tijdens je Whole30 te laten coachen door Brenda?

Zeker iedereen in Europa zou coaching van HealthCreators moeten overwegen. Brenda is een onuitputtelijke bron van informatie over wat er gebeurt in onze lichamen, waarom dat gebeurt en wat er mentaal met ons gebeurt. Ze is grappig en slim en behulpzaam. Ze is een veilige haven in een storm.
Zeker Europeanen die een Whole30 doen zouden Brenda als coach moeten overwegen, maar ik zou haar ook aanbevelen voor Noord Amerikanen die op zoek zijn naar hulp. Een coach als Brenda houdt je op de rails, juist degene die al een keertje een Whole30 hebben gedaan. Het is dan zo verleidelijk om er de kantjes af te lopen en essentiële informatie te vergeten omdat we denken Whole30 experts te zijn. Dat zijn we niet. Brenda en HealthCreators zijn dat wel, dat zijn ze echt.

Brenda over Kimberley

Kimberley was mijn eerste Whole30 die ik helemaal virtueel heb gecoacht omdat ze niet in Nederland woont. Dat vond ik best spannend. Maar onze gesprekken waren zo gezellig en effectief tegelijk dat ik er echt naar uitkeek.
Kimberley was helemaal klaar om te leren, ze omarmde een groei-mindset: met alles wat ik haar vroeg of aanreikte, ging ze mee aan te slag. Ook heeft ze iedere vraag die ze had aan me gesteld, zodra die opkwam. Daardoor kon ze bijsturen of aan de slag met de coaching.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Dat is de reden waarom ze zulke grote stappen heeft gezet. Ze heeft leren afvallen met gezond en vooral lekker eten, ze heeft nu een mindset die verder kijkt dan de weegschaal.
Ze geeft mij heel veel credits, maar ze stond zelf open voor wat ik haar meegaf, maakte het zich eigen, gaf er een draai aan waardoor het helemaal op maat werd gemaakt voor haar leven. En: we hebben soms letterlijk tranen gelachen, onnozel gedaan... en tenslotte tevreden de computer weer uitgedaan.

Dit blog gaat over de persoonlijke ervaringen en resultaten van Kimberley, grotendeels in haar eigen woorden.

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *