F.A.Q (veelgestelde vragen) & tarieven

Personal Training

Is Personal Training bij HealthCreators echt op maat gemaakt?

Ja. Na de kennismaking en een beweeganalyse, maakt Naomi de trainingen op maat voor wat je nu kan en wat je doel is. Ook houdt ze je progressie bij en past ze de trainingen aan wanneer dat nodig is (desnoods ter plaatse). Personal Training bij HealthCreators is geen standaardprogramma dat een-op-een wordt afgewerkt met iedereen. Het is echt persoonlijk.

Wat kost personal training bij HealthCreators?

Personal Training is er vanaf €65 per sessie. Buddy-PT vanaf €35 per persoon.
Hoe groot de investering is, hangt af van welke vorm en welk pakket je kiest. Ook gaat de prijs per sessie naar beneden wanneer je meer sessies in 1x afneemt. Ook kan je ervoor kiezen om te trainen met een buddy, dat reduceert de prijs per persoon per uur.
De meeste mensen boeken de personal training per 10 sessies. Dat is €720 voor een-op-een. En €385 per persoon voor Buddy-PT.

N.B Voor Buddy-PT ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van je buddy en jullie dienen beiden sessies aan te schaffen.

Hoe lang duurt een sessie?

Een personal trainingssessie duurt in principe 50 minuten. Je bent welkom om iets eerder te komen en zelf alvast te foamrollen en warm te roeien of fietsen, zodat je de hele 50 minuten met Naomi ook echt kan werken aan je doel(en).

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het klinkt flauw, maar dat hangt af van heel veel factoren. Wat wil je bereiken, hoe sta je er nu voor, hoe vaak in de week kan je trainen, ben je bereid ook naar je voeding en mindset te kijken. Progressie kan je eigenlijk al na 1 sessie verwachten, zolang je ook naar de kleine wins wil kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. We brengen wel extra kosten in rekening hiervoor.

Lees hier meer over Personal Training bij HealthCreators

Persoonlijk plan

Wat is een persoonlijk plan?
Een persoonlijk plan is een voor jou op maat gemaakt voedingsadvies. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijk gesprek, maakt Brenda dit plan. Hierin kijkt ze naar je doelen en welke voeding en/of gewoontes dat mogelijk dwarsboomt. Bij het maken van het plan gaat ze uit van wat en hoe je op dit moment eet en probeert daarvan zoveel mogelijk dingen die je fijn vindt te behouden.
Jouw plan wordt in een tweede gesprek uitgelegd.
In de eerste maand dat jij je plan implementeert, kan je via de email (of What’sApp) vragen stellen aan Brenda.

Wat kost een persoonlijk plan?
Een persoonlijk plan kost €150.

Is een persoonlijk plan inclusief een Whole30 of een Sportvastenkuur?
Nee. Misschien dat Brenda je wel aanraadt om een van deze programma’s te overwegen wanneer je persoonlijke plan niet (snel genoeg) oplevert wat je wil. Dan dien je dat wel apart af te nemen.

Lees hier meer over Persoonlijk Plan bij HealthCreators

Triggerpoint

Wat is een triggerpoint behandeling?

Wanneer je gestreste spieren, een stijve nek of rug, of vaak hoofdpijn hebt, dan is een Triggerpoint-behandeling misschien de oplossing. Met druk- en draaitechnieken worden knopen uit spieren gemanipuleerd. Vergis je niet: het is geen massage! Het geeft in de meeste gevallen wel direct verlichting, meer kracht, lenigheid en stabiliteit.

Wat kost een triggerpoint behandeling?

Een triggerpoint behandeling kost €21,50 voor 15 minuten en €37,50 voor 30 minuten. Wanneer je personal training bij Naomi doet, kan een triggerpoint behandeling onderdeel zijn van een personal trainingssessie.

Lees hier meer over Triggerpoint bij HealthCreators

Spinning

Wanneer zijn de spinninglessen bij HealthCreators?

De spinning bij HealthCreators is op maandagavond en donderdagavond om 19:30uur en zaterdagochtend om 08:30uur. Een les duurt ongeveer 50 minuten tot een uur.

Wat kost spinning bij HealthCreators?

De eerste keer spinning bij HealthCreators krijg je altijd cadeau van ons. Verder werken wij niet met abonnementen: je betaalt alleen wanneer je komt fietsen.
Je hebt een account waarop het aantal sessies wordt bijgehouden. Vooraf vul je dat account met sessie en de prijs per sessie hangt daarmee samen. Een losse les kost €15. Vijf sessies: €56. Tien sessies €92,50. Twintig sessies: €180.

Ik heb een OneFit of ClassPass, kan ik dan bij jullie spinnen?

Ja, wij werken samen met OneFit en ClassPass. Schrijf je in via hun site en we zetten een fiets voor je klaar.

Kan ik me omkleden bij HealthCreators?

Wij hebben geen officiële kleedkamers, wel mag je ons grote souterrain gebruiken: let op het plafond is hier heel laag!

Lees meer over Spinning bij HealthCreators