Personal training: Anders bewegen

Bij HealthCreators train je altijd met 1-op-1 begeleiding van Naomi. Zij is een NASM-gecertificeerde personal trainer.

Trainen in de studio van HealthCreators is wezenlijk anders dan trainen in een gewone sportschool. Bij HealthCreators train je altijd met 1-op-1 begeleiding. Op verzoek kan de begeleiding ook 2-op-1: als je samen wil trainen met je man/vrouw/broer/zus/vriend/vriendin/andere combinatie.

Waarom trainen met persoonlijke begeleiding?

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen met trainen, kennen hun eigen sterke en zwakke plekken niet, missen kennis over verschillende trainingsmethodes. Hierdoor trainen ze voornamelijk binnen hun comfort zone: de dingen die ze wel kennen en kunnen. Groei en resultaat blijven uit.

Kees: “Zelfs als ik geen zin heb, vind ik het trainen binnen 5 minuten leuk”

Naomi heeft een brede kennis van veel verschillende trainingsmethodes en begint altijd vanuit de basis: zwakke plekken aanpakken en zo balans in het lichaam en in de training creëren. Door die goede basis te leggen, kan vooruitgang ineens heel snel gaan.

Daarnaast blijft ze steeds uitdagingen voor je zoeken, zodat de training nooit saai wordt.

Katrin: ”Ik had mijn energie nodig voor mijn werk, dat moeilijke sporten kon ik er niet bij hebben. We hebben toen samen een nieuw plan gemaakt, waarna het beter ging. En het onmogelijk gebeurde: ik begon het zelfs leuk te vinden.”

Maar…. ik ben al jaren lid van een sportschool zonder al te veel resultaat, waarom zou het bij HealthCreators wel lukken?
Dit is wat we voor je kunnen doen

• Onze personal training is altijd anders, er is een enorme variatie. Het ‘gebruikelijke rondje door de sportschool’ kennen wij niet in onze studio. Zo blijft je lichaam verschillende trainingsprikkels krijgen en raak jij niet verveeld.
• Je krijgt de informatie 1-op-1: we laten het zien, je doet het zelf, je wordt gelijk gecorrigeerd en gecomplimenteerd als het goed gaat. Daarnaast is er ruim tijd voor vragen bij verschillende trainingsonderdelen.
• We blijven met je evalueren, stippelen samen jouw pad uit en sturen bij wanneer dat nodig is. Het leven verandert nog weleens je weg naar succes, daar passen we onze trainingen gewoon op aan,.
• We denken met je mee bij uitdagingen in je leven. Bijvoorbeeld: wat kun je zelf doen om je training op peil te houden tijdens een vakantie of wanneer je onverhoopt een blessure hebt..
• Het heet niet voor niets personal training: de trainingen zijn persoonlijk en dat is de band met de trainer ook. Wij willen jou echt leren kennen om je zo te blijven uitdagen en verrassen, maar zijn er ook als je er even doorheen zit qua motivatie.

Karin: “Naomi haalt het beste in mensen naar boven en niet alleen op sportgebied. Dit gaat gepaard met een lach en een traan. Ze is eerlijk, recht door zee en ze heeft een mooi gevoel voor humor.”

Wat wij zeker weten

Ieder doel is persoonlijk, geen twee situaties zijn hetzelfde. Daarom is een persoonlijke aanpak belangrijk:

 • Op maat gemaakte trainingsschema’s: of je nu wil afvallen, aan je houding wil werken, terug komt van ziekte of een blessure, een marathon wil lopen of aan je algehele gezondheid wil werken. Jouw context doet ertoe en die nemen we ook mee in het ontwerpen van jouw training.
 • Door onderling te blijven communiceren zorgen wij ervoor dat je blijft werken aan een belangrijk doel. Daardoor is het gemakkelijker om gemotiveerd te blijven omdat je doet wat je leuk vind (of op zijn minst werkt aan een doel wat je leuk vind… burpees zijn niet altijd leuk, dat geven we toe!)
 • HealthCreators stuurt bij. Wanneer iets niet werkt om je richting je doel te brengen, dan schakelen we. Daarvoor gebruiken we onze bestaande kennis of gaan we op zoek naar iets wat jou verder kan helpen. We hebben een groot netwerk in de sportbranche en ook dat staat tot jouw beschikking.
 • Wij gaan er volle kracht in, maar we weten ook dat jij uiteindelijk het werk zelf moet doen. Eigen verantwoordelijkheid is een speerpunt in al onze trainingstrajecten.

Training bij HealthCreators: op maat gemaakt

Eerst doet Naomi een bewegingsanalyse met je. Op basis daarvan bespreek je samen je doelen.

Vervolgens maakt Naomi een voor jouw op maat gemaakt programma, zorgt ze ervoor dat de oefeningen goed worden uitgevoerd, motiveert je en helpt je je grenzen te verleggen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat goede voeding, werken aan gewoontes en gedrag een onderdeel is van ieder (trainings)doel, bieden wij ook die informatie aan.

Gezondheidsklachten

HealthCreators helpt mensen bij wie door hun drukke leven hun gezondheidsdoelen uit het oog zijn geraakt. Mensen met (beginnende) gezondheidsklachten als overgewicht (van een paar kilo te veel tot obesitas), hoge bloeddruk, bloedsuikerproblemen, hoog cholesterol, slaapproblemen, stress. Maar ook mensen die een persoonlijke sportieve topprestatie willen neerzetten of mensen die in hun beste mogelijke conditie aan een nieuwe fase van hun leven willen beginnen.

Dit kan betekenen dat je al sport, maar een nieuwe uitdaging zoekt omdat je de resultaten niet ziet of vindt tegenvallen. Maar ook wanneer je helemaal nog nooit in beweging bent geweest, maar hier wel mee zou willen starten.

Cathelijne: “Wat ik allemaal bereikt heb, vind ik het allerleukste. Ik zie er 10x beter uit, ik voel me 10x beter. Ik kan hardlopen, doe mee aan obstacle runs, ik doe CrossFit.
Nooit gedacht dat ik zulke dingen zou gaan doen met mijn gewicht en conditie.”

Door verschillende methodes te hanteren (o.a. Functioneel trainen / Kettlebells/ BOSU© / TRX© / Foamrolling/Concept 2 SkiErgo/ Concept 2 Rowing), maakt Naomi een op maat gemaakt programma.

Manon: “Ik heb Naomi leren kennen als een kundig, maar vooral ook gepassioneerde personal coach. Zij heeft mij onder anderen geholpen met het bereiken van mijn ideale gewicht na mijn carrière als topsporter.”

Buddy-PT

Er kunnen verschillende redenen zijn om samen met een vriend of vriendin (ouder, kind, broer, zus, collega, enz) te willen trainen. Het kan extra motivatie brengen, een stok achter de deur zijn, je kunt het doen om de kosten te delen of voor de gezelligheid.

HealthCreators biedt Buddy-PT: een personal trainer delen met een ander persoon. Commitment is daarin het toverwoord.

Samen gaan jullie dit traject in: jullie committeren je aan elkaar, aan de coach, aan een bepaalde hoeveelheid sessies, aan steun en toeverlaat zijn. Daarvoor krijg je de persoonlijke aandacht van de personal trainer, aanmoedigen en steun van je buddy en zet je een stevige stap in de richting van je doelen.

Naast sessies samen, kan je optioneel ook echte 1-op-1 sessies alleen met Naomi inplannen om de puntjes op jouw ï te zetten.

Klik hier om meer te lezen over Naomi

Neem contact op met HealthCreators

  Bel: 0651995990 of loop langs in onze studio:
  Amsterdamsestraat 41
  2587 CN  SCHEVENINGEN

  Comments are closed.