Personal trainer: Naomi Roeleveld

Sinds 2009 is Naomi eigenaar en full time personal trainer bij HealthCreators in Scheveningen.

Personal trainer opleidingen

Ze is NASM gecertificeerd personal trainer en corrective exercise specialist,  Crossfit level 1 coach, (top)Sportvastencoach en heeft tientallen jaren ervaring in het geven van groepslessen. Ook heeft ze de PowerMama workshop gevolgd om meer te leren over trainen tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Naomi vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen op te zoeken. Daarvoor volgt ze regelmatig workshops van mensen die haar inspireren (bijvoorbeeld Kelly Starrett en Ido Portal), heeft ze getraind bij Sanne Rooijmans  en Roel Bruinhof.

In 2017 en 2018 heeft ze meegedaan met de Lowlands Throwdown, in de categorie Masters 35+.

Complete aanpak

Haar passie is ook terug te vinden in haar visie voor HealthCreators: ze wil een complete aanpak bieden voor het behalen van doelen. Dat kunnen sportdoelen zijn, gezondheidsdoelen of het veranderen van levensstijl. Beweging, voeding en persoonlijke groei zijn daar belangrijke ingrediënten voor. Maar ook zaken als stress management, plezier, spelen (bootcamp!!!) en goed slapen zijn onmisbaar. Binnen HealthCreators wil Naomi haar clienten op al die vlakken ondersteunen, op weg naar hun doel.

Personal Training met Naomi

Wat je doel ook is: een sportief doel, gewoon fitter worden, gezonder leven, sterk worden, afvallen of... wanneer je op je 90e nog zelfstandig op de WC wil squatten, werk eraan met personal training. Naomi maakt een op maat gemaakt trainingsprogramma voor jou, jouw doel en jouw context. Dat kan personal (een-op-een) en met een Buddy (twee-op-een).

Persoonlijk

Naomi (1980) is helemaal thuis in Scheveningen, ze hoort dan ook bij de bekende 'visfamilie'. Ze is haar hele leven sportief geweest: in de jaren '90 heeft ze korfbal gespeeld bij Achilles, later stortte ze zich op groepslessen als Step, BodyPump en RPM (eerst als deelnemer, daarna als instructeur).

Naderlands Kampioen

De tussen 2009 en 2011 behoorde Naomi bij de Europese top in naturel bodybuilding: in 2010 werd ze Nederlands kampioen en vice-Europees kampioen bij de Muscle Mania. In 2011 deed ze mee aan de Muscle Mania Universe in Miami.
Hierna maakt Naomi de overstap naar CrossFit. In 2013 behoorde ze tot de top 30 van de Benelux en deed ze mee aan de Lowlands Throwdown. In 2017 en 2018 deed ze ook mee aan de LLTD in de catergorie Masters 35+

Niet altijd slank

In tegenstelling van wat veel mensen denken, is Naomi niet altijd slank geweest. In 2001 woog ze rond de 80 kilo, dat is bijna 25 kilo meer dan nu. (zie foto)

Crossfitter

Naomi vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen op te zoeken.
Ze heeft bewust gekozen voor een Whole30-levensstijl: ze eet volgens de voedingsrichtlijnen, besteedt veel aandacht aan slaap en herstel en leeft zich helemaal uit tijdens haar trainingen.

Maak een afspraak

    Bel: 0651995990 of loop langs in onze studio:
    Amsterdamsestraat 41
    2587 CN  SCHEVENINGEN