Naomi reflecteert: van bodybuildende bankmedewerker in 2008 tot personal trainer en CrossFit atleet in 2018

Bij HealthCreators werken we met "The Process": je focust je vooral op de stap die je nu neemt richting je doel.
Maar als je dan ineens een week ziek op bed ligt, heb je ineens tijd om te kijken waar al die stappen je hebben gebracht en waar je vandaan bent gekomen.
Dat is precies wat Naomi (tussen de fikse hoestbuien door) de afgelopen week heeft gedaan. Lees en kijk mee, hoe ze van bodybuildende bankmedewerker naar personal trainer met een eigen studio is gekomen... en wat ze verder nog wil.

Ik ben vorige week ziek geweest, echt dagen lang... dat ben ik nooit. En de eerste 3 dagen kon ik ook niet echt praten.  In het begin vond ik dat strontvervelend, maar een 'herinneringsbericht' van Facebook met een video van toen ik voor de Muscle Mania in Miami was,  gaf me ook stof tot nadenken. Ik had er nu de tijd voor, om echt eens na te denken wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen jaren... en daar trots op zijn! Zien wat het me heeft gebracht, wat het me hopelijk nog gaat brengen en waar ik NU ben.

Destijds deed ik dat

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

2 Responses to “Naomi reflecteert: van bodybuildende bankmedewerker in 2008 tot personal trainer en CrossFit atleet in 2018

  • Super leuk om te lezen. Mooie stappen. En gelukkig blijven we ons altijd ontwikkelen en blijven we altijd leren, dus over 10 jaar weer een update 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.