Isabelle is 2x Europees kampioen in Muscle Mania!

Mijn atlete Isabelle van Dyck is in het Engelse Felixstowe Europees kampioen geworden in de divisies Muscle Mania en Isabele Figure. Muscle Mania is een internationale bond voor naturel fitness en body building. Hierbij wordt dus gecontroleerd op doping.
Ik begeleid Isabelle sinds 2007. Ze was de allereerste waar ik mijn kennis over fitness op heb uitgeprobeerd, nog voordat Health Get Things Done bestond. In het begin gaf ik vooral online voedings- en trainingsadvies. Trainen deden we af-en-toe samen, aangezien zij in Belgie woont.
De eerste paar jaar wilde ze niet meedoen aan wedstrijden en hebben we een aantal keren naar een mooie fysiek toegewerkt voor een fotoshoot. Nadat ik Nederlands kampioen ben geworden bij de YBF in 2010, raakte ze geinspireerd.
Vorig jaar heeft ze meegedaan bij de YBF waar ze 2e werd. Dat gaf haar nog meer drive om  door te trainen. In een jaar tijd deed ze een Sportvastenkuur, een KrachtKuur en een Sportvasten-mini-kuur, in voorbereiding voor de Muscle Mania.
Ze heeft keihard gewerkt, zeer precies het dieet gevolgd, een prachtige routine gemaakt en toen ze zondagavond de medailles omgehangen kreeg stond het kippenvel dik op mijn armen. Op zijn Vlaams vind ik haar prestatie "bangelijk" (geweldig)! Isabelle: ik ben super trots op je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.