Dorine: “Ik word handiger in sport en maak bewustere keuzes met eten”

Dorine noemt zichzelf ‘van nature niet een fanatieke sporter’ en toch vind ze het trainen met Naomi en vriendin Esther steeds leuker worden. Toen ze haar training in januari combineerde met een Whole30 bij Brenda, zorgde het bewuste eetpatroon er ook voor dat ze haar doel (minder buikvet) snel dichterbij zag komen.

Wat is je doel/zijn je doelen?

Ik wil fit en gezond blijven, betere conditie en meer spieren kweken en ik wil graag van mijn buikvet af.

Wat vind je leuk om te doen… en bij wat denk je ‘oh nee!’? Waarom… en: voorbeelden aub!

Ik vind cardio niet leuk (ik word snel moe voor mijn gevoel). Foamrollen vind ik ook niet zo leuk. Ook best lastig. Heel leuk vind ik eigenlijk alle andere oefeningen, waaronder oefeningen op de mat, oefeningen met gewichten, balansoefeningen, oefeningen met de apparaten… behalve cardio-apparaten.

Wat zijn je resultaten tot nu toe, wat maakt het grootste verschil?

Trainen met Naomi: Een heel groot verschil is al dat ik met plezier iedere dinsdag naar de les ga. Dat is voor mij best bijzonder, omdat ik van nature niet zo’n fanatieke sporter ben. Ik merk dat de oefeningen steeds iets beter gaan (Ik wordt handiger in sporten). Het gaat geleidelijk, omdat ik thuis niet iedere dag oefeningen doe, maar ik ben er blij mee. Ik heb iets meer balans en spieren.
Whole30 met Brenda: Ik vond het heerlijk om de Whole30 te doen. Hoewel afvallen niet het doel was, merk ik wel dat ik een deel van mijn buikvet kwijt ben en ik voel me fitter. Ik doe nog steeds een groot deel van mijn maaltijden Whole30-proof. Het programma heeft mij zeker geholpen om anders met eten om te gaan, met name bewuster keuzes te maken. Ik ben blij dat ik het programma heb gevolgd en zou iedereen aanraden dit eens te doen.

Wat maakt trainen met Naomi en Whole30 met Brenda nuttig? En wat maakt het leuk?

Naomi is altijd goedgehumeurd (ook als ik een beetje loop te zeuren) en ze heeft veel humor. Een feest om naar toe te gaan ieder week, zeker voor iemand die van zichzelf niet super sportief is. Ze houdt goed rekening met mijn wensen en beperkingen en maakt sporten voor mij leuk! Echt een gemotiveerde en goede personal trainer.
Brenda staat altijd voor je klaar, als je vragen hebt. Ze is een goede Whole30 coach die het serieus aanpakt, maar wel met een dosis humor. Ze blijft altijd positief, ook als je tijdens het programma (bij de herintroductie) even in de fout gaat, en helpt je dan om het op te lossen. Brenda steekt veel positieve energie in het coachen van Whole30 deelnemers. Ik heb het ook fijn gevonden dat Brenda mij de nodige vrijheid heeft gegeven tijdens het programma om het op mijn eigen manier te doen (uiteraard binnen de regels van de Whole30, maar in mijn geval zonder actief te zijn in de Facebook groep). Brenda heeft mij enthousiast gekregen voor de Whole30, ik ga dit zeker met enige regelmaat herhalen.

Naomi en Brenda over Dorine:

Dorine is een van onze ‘Jane Fonda’s’, vandaar dat vriendin Esther speciaal voor haar een hoofdband had gekocht voor op de foto. De combinatie van bijna melige humor afgewisseld met heel goed hun best doen tijdens de training, maak het super leuk, gezellig en effectief. Gezelligheid is namelijk effectief: als je niet komt omdat je het stom vindt, dan bereik je niks.
En Dorine schakelt de afgelopen maanden flink op door de trainingen te combineren met de Whole30. Hoewel ze er in het begin best een tikkie tegen opkeek, heeft ze het hele programma omarmt… en heeft ze fantastische resultaten. We kunnen er echt van genieten wanneer ze vertelt dat ze met haar fitheid en betere focus, meer gedaan krijgt op haar werk en daardoor (zowaar) ‘s avonds tijd heeft voor zichzelf.
In Whole30 heeft ze dus niet alleen een tijdje op haar eten gelet, maar door echt haar manier waarop ze met eten omgaat te veranderd. En dat levert hopelijk nog een heleboel mooie “Jane Fonda momenten” op…

Werk met HealthCreators aan je gezondheid, je gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat

Doe een Whole30 met begeleiding van HealthCreators

Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.