Deze witlofsalade is het lekkerste als je hem meteen (of op zijn minst dezelfde dag) eet.
3 struikjes witlof, klein gesneden
1 bosui, klein gesneden incl. groen
1 appel, geraspt
1 handje rozijnen (zonder sulfiet)
1 dessertlepel mosterd
1 eetlepel (zelfgemaakte) mayonaise
Klein scheutje extra virgin olijfolie
Sap van 1 limoen
peper/zout
(Wanneer we niet IN de Whole30 zitten, doen we er soms een dessertlepel honing in de dressing)
→ Snijd de witlof en de bosui. Was de appel, snij het klokhuis eruit en rasp hem met schil en al.
→ Roer van de mosterd, mayo, limoensap, olijfolie, zout en peper een dressing
→ Meng in een grote saladeschaal alles door elkaar
Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!
© Copyright 2018 HealthCreators.nl