Marinda na de Whole30: “Ik voel me fitter en ben zelfs een ochtendmens geworden”

Marinda komt al jaren bij HealthCreators, meestal voor de spinning en soms traint ze een periode gericht samen met Naomi aan iets wat ze wil bereiken. In september 2018 heeft ze, net zo gericht, de Whole30 gedaan, met als verrassend 'Succes zonder weegschaal' dat ze ineens een ochtendmens is geworden!

Vertel me een beetje over jouw Whole30: waarom wilde je het doen, welke successen zonder de weegschaal heb je behaald en welke verandering heb je gemerkt (en merk je nog steeds)?

"Ik wilde gezonder eten (meer groente, minder suiker) en op gewicht blijven. Ik heb me niet gewogen sinds ik ben begonnen in september maar zie dat ik goed op gewicht ben.
Verder eet ik nu 3x per dag in plaats van veel 'grazing' tussendoor en dat geeft een heel rustig gevoel. ik voel me fitter en ben zelf een ochtendmens geworden (sta op zonder katterig of moe gevoel).

Hoe heeft de begeleiding van HealthCreators/Brenda je geholpen? Wat waren je uitdagingen tijdens het programma en hoe heeft ze je daarin geholpen/gecoacht/gesteund?

Ik had het zonder begeleiding van Brenda niet gekund. Je denkt wel dat je zelf zou moeten kunnen (je leest toch gewoon een boekje en doet wat daarin staat), maar mijn ervaring is dat je geen hardnekkige gewoonten kunt veranderen als je niet goed onderzoekt waarom je bepaalde dingen doet of juist niet doet. Ik heb best wat issues met eten en om die aan te pakken, heb je iemand nodig die dat begrijpt en je op een constructieve manier een spiegel kan voorhouden. Brenda kan dat. Zij is invoelend, maar kan je ook met humor laten inzien dat je jezelf in de weg zit en waarom dat zo is.

Wat zijn redenen waarom jij iemand aanraadt om de Whole30 te doen met begeleiding van Whole30 Certified Coach HealthCreators?

Inhoudelijke kennis van het programma en de mentale begeleiding (meest belangrijk!) om blijvend anders te gaan eten.

 

Brenda over Marinda

Marinda deed de Whole30 met Buddy-begeleiding, samen met iemand dus. En in haar geval: iemand die ze nog niet kende voordat ze aan de Whole30 begon. Maar dat heeft haar er niet van weerhouden om alles uit het programma te halen: ze legde op tafel wat er bij haar speelde en ging vol toewijding aan de slag met de feedback die ze van me kreeg. Juist daarom heeft ze ook resultaten behaald, die ze helemaal niet eens had verzonnen als iets wat ze wil. Ik vind het mooi, dat de Whole30 er nu voor zorgt dat ze iedere dag met energie begint. IEDERE. DAG. Dat is nog eens een resultaat dat letterlijk je leven veranderd!

Dit is Marinda's verhaal in haar eigen woorden. De Whole30 is geen medische test of  vervanging van advies van een arts bij eventuele aandoeningen. Overleg bij onderliggende ziektes altijd met de huisarts voordat je je voeding veranderd. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Werk met HealthCreators aan je gezondheid, je gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat

Doe een Whole30 met begeleiding van HealthCreators

Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.