Peter had overgewicht: Ik ben zo blij met de Whole30. Hier was ik naar op zoek!

Peter is via de huisarts bij HealthCreators terecht gekomen: een bonk van een kerel, krachtsporter, het hart op de goede plek... Worstelend met zijn gewicht en de manier waarop hij met eten om wil gaan. De Whole30 heeft hem dat geleerd: "Ik ben zo blij met de Whole30 en dit is waar ik lang naar opzoek was"

Vertel me een beetje over jouw Whole30: waarom wilde je het doen, welke successen zonder de weegschaal heb je behaald en welke verandering heb je gemerkt (en merk je nog steeds)?

De reden dat ik ben begonnen ben met de Whole30 is omdat ik ben doorgestuurd ben door mijn dokter. Ik was 2 maanden geleden heel erg vermoeid en ik had genoeg overgewicht! (Heb daar zo vanaf mijn 24e last van gekregen).

Mijn dokter zei tegen mij dat ik wel wat gewicht mocht verliezen. Ik zei tegen haar dat ik al een tijd aan het worstelen was met mijn gewicht. Zodoende kwam ik bij HealthCreators terecht!
Ik ben zo blij met de Whole30 en dit is waar ik lang naar opzoek was...
Ik ben veel gezonder geworden door het gezonde eten, en ik ben met mijn werkbroek van maat 56 naar 52 gegaan. Ik voel mezelf fit en ben scherper dan ooit. En ik zit heerlijk in mijn vel😉

Hoe heeft de begeleiding van HealthCreators/Brenda je geholpen?

Brenda is zeer kundig in wat ze doet, en ik ben super blij met haar! Als ik vragen had dan kon ik haar altijd bellen of een app sturen. En het is altijd handig om op iemand terug te vallen als het even moeilijk is...

Heb je nog een leuk Whole30 verhaal... over jezelf? Of een goed succes zonder weegschaal?

Ik at vroeger nogal veel pizza, meer dan een per keer. Maar in de Whole30 zit geen pizza-avond.

Toen het na de Whole30 wel weer mocht, heb ik wel even getwijfeld of ik het zou doen. Twee weken geleden heb ik pizza gegeten met een cola erbij. De cola was niet te zuipen 😣. En de pizza was wel lekker maar niet bijzonder meer zoals hiervoor.

Ben daarna gewoon weer volgens de Whole30 gaan eten.

 

Brenda over Peter

Peter was voor mij een droom om te coachen. Ook omdat het een bonk van een kerel is, krachtsporter... en ik herkende de compleet verstoorde relatie met eten die ik ken uit Naomi's bodybuilding tijd. Zijn eetgewoontes waren vergelijkbaar: extreem streng en karig wanneer hij een sportief doel had en dan helemaal los als het 'klaar' was. Daardoor worstelde hij met zijn gewicht en was hij klaar voor wat anders. Ik heb nog nooit iemand zo zien smullen van zijn lekkere, gezonde maaltijden en toch broekmaten kwijt zien raken.

Daarnaast kwam hij bij iedere afspraak weer nog blijer binnen. De man die na 2 maanden voor me zat was een compleet andere dan die eerst binnen kwam. Echt: zijn leven veranderd.

Dit is Peters verhaal in zijn eigen woorden. De Whole30 is geen medische test of  vervanging van advies van een arts bij eventuele aandoeningen. Overleg bij onderliggende ziektes altijd met de huisarts voordat je je voeding veranderd. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Werk met HealthCreators aan je gezondheid, je gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat

Doe een Whole30 met begeleiding van HealthCreators

Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.