Esther: “Ik heb in de Whole30 inzicht gekregen in de voedselgekte in mijn hoofd”

In Paleo Magazine las Esther over de Whole30, Food Freedom en Brenda’s passie voor het coachen van mensen die een Whole30 willen doen. Dat maakte een verlangen in haar los en dus deed ze in januari 2019 mee met de groep: ” Ik heb inzicht gekregen in mijn jarenlang getrainde dieet-mindset, die voedselgekheid in mijn hoofd. Ik voel me nu een stuk vrijer”

Vertel me een beetje over jouw Whole30: waarom wilde je het doen, welke successen zonder de weegschaal heb je behaald en welke verandering heb je gemerkt (en merk je nog steeds)?

“In het Paleo Magazine las ik een interview met Brenda over Whole30. Vooral het gedeelte waarin ze vertelt wat Food Freedom voor haar betekent, maakte bij mij een groot verlangen los!

Ik heb ruim 30 jaar dieet na dieet gevolgd, zonder blijvend succes. Sterker nog, ik ben vooral goed geworden in het tegenovergestelde bereiken. Daarbij was mijn lichaam behoorlijk van slag geraakt door mijn gedrag.

Ik heb mooie resultaten behaald. Ik voel me lichamelijk fitter, ben opgewekter, heb meer energie, slaap beter. Mijn lichaam is tot rust gekomen. Ik had nooit gedacht dat gezonde maaltijden bereiden ook best leuk kon zijn.

Maar vooral heb ik inzicht gekregen in mijn jarenlang getrainde dieet-mindset, die voedselgekheid in mijn hoofd. En dat leidt er nu toe dat ik (met vallen en meteen weer opstaan) me inmiddels een stuk vrijer voel en bewustere en voor mij betere voedselkeuzes maak”.

Hoe heeft de begeleiding van HealthCreators je geholpen? Wat waren je uitdagingen tijdens het programma en hoe heeft Brenda je daarin gecoacht?

“Deze hele Whole30 begeleid worden door Brenda was voor mij echt fantastisch. Ze heeft dit hele proces doorleefd en zet niet alleen haar kennis in maar ook haar ervaring. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik genoeg vertrouwen had om eerlijk te vertellen waar ik tegen aan liep op allerlei gebied en daarbij niet te eigenwijs te zijn om haar adviezen en tips op te volgen/uit te proberen. Hetzij via de dagelijkse uitgebreide boosts, via de webinars of de vragen die ik kon stellen in de Facebookgroep. Altijd dichtbij, altijd bereikbaar en met groot geduld, humor, kennis en wijsheid.

Raadt je het aan om een Whole30 te doen met een coach?

“Dus… (zie boven…)

Of je nou lichamelijke klachten hebt, een dieet-leven of wat je reden ook maar mag zijn om aan je gezondheid te willen werken, ik kan je aanraden om het onder begeleiding te doen van HealthCreators. Daarbij is de Whole30 doen in een groep ook fijn, je leert veel van de vragen en de oplossingen van anderen.”

Brenda over Esther:

Ik ben ongelooflijk trots op Esther: de manier waarop ze haar Whole30 heeft gedaan. De manier waarop ze ieder obstakel wat ze tegenkwam, benoemde en aanging. De groei die ik in haar zie. Ik schoot zelfs een beetje vol toen ze me deze aanbeveling stuurde.

En dan te bedenken dat we elkaar nog nooit in het echt ontmoet hebben! Alles ging online… en dan dit resultaat. Voor mij het bewijs dat Whole30 werkt als je alles wat het biedt toepast. Nogmaals: Esther heeft het fantastisch gedaan en daar kan ze heel trots op zijn.

Werk met HealthCreators aan je gezondheid, je gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat

Doe een Whole30 met begeleiding van HealthCreators

Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *