Anniek deed Whole30 in een groep: ik heb nu EIN-DE-LIJK een goede basis

Anniek deed een krap jaar geleden mee met een Whole30-groep bij HealthCreators. Ze wilde kijken wat goede voeding zou doen voor haar, vooral voor haar huid en haar buik. Het werd een groot succes!
Inmiddels is haar hele gezin om en heeft Anniek, tot haar eigen verbazing, echt plezier in maken van gezonde maaltijden voor haar en haar gezin: “Ik ben boodschappen doen en koken als ontspannend gaan zien. Nooit gedacht dat het het kon opnemen tegen een avondje op de bank met een reep Tony’s en Netflix!”

Vertel me een beetje over jouw Whole30…
Anniek: Ik wilde vooral leren welke voedingsmiddelen goed en minder goed voor mij werkten. Ik heb jaren lopen dubben met huid- en darmproblemen. Ik heb superveel geleerd in de Whole30 en de maanden erna. Op alle vlakken (huid, darm, energie, slaap, focus)
Het inzicht dat je met goede voeding gemakkelijk van maaltijd naar maaltijd kan komen ZONDER snacks was een openbaring voor me. Plus dat ik na Whole30 pas weet wat ECHT goed slapen is. Mijn voeding (en ook dat van de rest van mijn gezin) is radicaal anders en onze basis is Whole30. Het kost ons echt geen moeite doordat we merken wat het ons oplevert.

Ik denk oprecht dat ik zonder de begeleiding, dit programma niet als zo waardevol had ervaren.

Wat waren je uitdagingen tijdens het programma en hoe heeft de begeleiding van HealthCreators je daarbij geholpen?
De begeleiding van Brenda heeft me enorm geholpen. Om te beginnen is de workshop aan het begin heel fijn, plus dat de dagelijkse mails echt interessant waren en mij echt inspireerden om Whole30 echt te zien als een lifechanger ipv slechts een tijdelijk voedingspatroon. Daarbij is de hulplijn naar Brenda via de apps/mails/FB pagina enorm handig, altijd snel antwoord op al je vragen.
Wat zijn redenen waarom jij iemand aanraadt om de Whole30 te doen met begeleiding van Whole30 Certified Coach HealthCreators?
De begeleiding van HealthCreators is super waardevol en echt aan te bevelen.
Ik denk oprecht dat ik zonder de begeleiding, dit programma niet als zo waardevol had ervaren. Dat begint al bij de informatie voordat je begint en de dagelijkse mails met heel interessante info. De kennis van, en de hulplijn naar Brenda is heel fijn wanneer je tegen iets aanloopt in het traject. Ze helpt je echt oplossingen te vinden die voor jou werken. En dat gaat veel verder dan “moet ik potje X of potje Y kopen”, maar helpt echt om hormonen, stofwisseling, darmproblematieken beter te begrijpen.
Tot slot heeft het groepsgevoel mij ook positief verrast. Ik deed de Whole30 bij Brenda in een groep, ik vond de wisselwerking die daardoor ontstond (mentale steun, uitwisseling van succesrecepten en flauwe grappen) ook heel leuk, dat heb je niet als je het alleen probeert te doen!

Ik vond de wisselwerking die in de groep ontstond (mentale steun, uitwisseling van succesrecepten en flauwe grappen) ook heel leuk. Dat heb je niet als je het alleen probeert te doen!

Heb je nog een leuk Whole30 verhaal… over jezelf? Of een goed succes zonder weegschaal?
Legio!! Whole30 heeft mij EIN-DE-LIJK laten inzien wat voor mij een goede basis is.
Het grootste succes dat dat me heeft gebracht is dat ik nu goede voeding zie/ervaar als de ultieme selfcare. Ik gun mezelf daaraan tijd te spenderen en dat voelt veel beter dan ik ooit had kunnen denken.
Ik (en mijn gezin (mijn man is ondertussen ook 100% om en de kinderen hebben niets meer te kiezen :))) ben boodschappen doen en koken als ontspannend gaan zien. Nooit gedacht dat dit het het kon opnemen tegen een avondje op de bank met een reep Tony’s en Netflix!

Doe een Whole30 met begeleiding van HealthCreators

Focus op je gezondheid, gewoontes en hoe je met eten omgaat. Verander je leven: het begint met wat je eet!

Lees over Brenda op de Whole30 coach site

Get Things Done! Download ons gratis e-boek over Het HealthCreators proces.

Download ons gratis E-boek: Get Things Done, het HealthCreators process voor Training, Mindset & Nutrition

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.