Hallo, wij zijn HealthCreators!

Wij zijn gespecialiseerd in Personal Training & Health Coaching.
Wij helpen mensen de gezondste versie van zichzelf te creëren.

HealthCreator Naomi doet (bijna) alle trainingen. Ze is NASM-gecertificeerd en ze heeft haar CrossFit Level 1.
Naomi  is ook houdingspecialist, ze lost problemen met vastzittende spieren op met een triggerpoint behnadeling en leidt met super veel enthousiasme bootcamps op maandag en zaterdag.
Op dinsdag geeft zij de spinningles bij HealthCreators.

HealthCreator Brenda is Europa’s eerste Whole30 Certified Coach, een voedingsprogramma dat werkt aan gezondheid, gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat.
Daarnaast is ze orthomoleculair therapeut, op basis daarvan maakt ze persoonlijke voedingsplanenn. En ze is NLP practitioner. Haar specialiteit is mensen uit hun dieetmindset halen en ze leert ze weer zelf keuzes te maken met eten op basis van hun persoonlijke context.
Op donderdag en zaterdag kletst en zingt ze (te) veel tijdens onze spinninglessen.

Je kan ons volgen op FaceBook, Instagram, hier op onze site en wanneer je je inschrijft voor onze wekelijkse update, ontvang je ons e-boek: Get Things Done, Het HealthCreators proces.

Laatste Blogs

21mei
De psychologie van een bikinilichaam
By Brenda Heskes

Heb jij je al afgevraagd hoe je nog voor de zomer bikini-klaar kan worden? Laat ons je inspireren om het dit keer helemaal anders aan te pakken: Niet (alleen) bij wat…

Naomi doet een diepe back squat
14mei
7 redenen waarom je squats moeilijk vindt
By Brenda Heskes

Iedereen maakt squats, of je nu traint of niet. Elke keer dat je op een stoel gaat zitten, dan maak je (min-of-meer) een squat. Brenda grapt weleens dat het haar doel…

7mei
Zo was je je groenten en fruit ECHT goed schoon
By Brenda Heskes

Tips om bestrijdingsmiddelen goed weg te krijgen. Voor wanneer je budget niet toereikend is om alles biologisch te kopen (en ook dat moet je wassen, trouwens).

Aanbevelingen

 

Laat van je horen