F.A.Q (veelgestelde vragen) & tarieven

Personal Training

Is Personal Training bij HealthCreators echt op maat gemaakt?

Ja. Na de kennismaking en een beweeganalyse, maakt Naomi de trainingen op maat voor wat je nu kan en wat je doel is. Ook houdt ze je progressie bij en past ze de trainingen aan wanneer dat nodig is (desnoods ter plaatse). Personal Training bij HealthCreators is geen standaardprogramma dat een-op-een wordt afgewerkt met iedereen. Het is echt persoonlijk.

Wat kost personal training bij HealthCreators?

Personal Training is er vanaf €60 per sessie. Buddy-PT vanaf €32,50 per persoon.
Hoe groot de investering is, hangt af van welke vorm en welk pakket je kiest. Ook gaat de prijs per sessie naar beneden wanneer je meer sessies in 1x afneemt. Ook kan je ervoor kiezen om te trainen met een buddy, dat reduceert de prijs per persoon per uur.
De meeste mensen boeken de personal training per 10 sessies. Dat is €650 voor een-op-een. En €350 per persoon voor Buddy-PT.

Hoe lang duurt een sessie?

Een personal trainingssessie duurt in principe 50 minuten. Je bent welkom om iets eerder te komen en zelf alvast te foamrollen en warm te roeien of fietsen, zodat je de hele 50 minuten met Naomi ook echt kan werken aan je doel(en).

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het klinkt flauw, maar dat hangt af van heel veel factoren. Wat wil je bereiken, hoe sta je er nu voor, hoe vaak in de week kan je trainen, ben je bereid ook naar je voeding en mindset te kijken. Progressie kan je eigenlijk al na 1 sessie verwachten, zolang je ook naar de kleine wins wil kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. We brengen wel extra kosten in rekening hiervoor.

Whole30

Wat is Whole30?

Whole30 is een voedingsprogramma dat focust op je gezondheid, gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat.
Het is een 30 dagen eliminatiedieet wat gevolgd wordt door een herintroductie om zo informatie te verzamelen over hoe jij reageert op bepaalde voedingsgroepen. Het doel is je te helpen met trek in ongezond eten, je stofwisseling weer gezond te maken, je spijsverteringsstelsel te helen en balans te brengen in je immuunsysteem. Oh ja, de focus is niet per se afvallen, maar dat mag natuurlijk wel (en gebeurt meestal ook). Meer informatie over Whole30 vind je hier

Wat kan ik verwachten aan resultaten?

Het Whole30 programma kan je leven veranderen op heel veel vlakken: het begint met wat je eet, maar de verandering kan doorwerken op andere gebieden. De meeste gehoorde resultaten zijn meer energie, beter slapen en meer focus. Daarnaast rekenen veel mensen af met de dieet-mindset van weinig eten, honger lijden en ontevredenheid. (En toch vallen veel mensen af tijden het programma, tot wel meer dan 10 kilo in een maand).
Ook merken veel mensen verbetering in kleine kwalen als huidproblemen, hooikoorst, stemmingsproblemen en bijvoorbeeld sterker haar en nagels en minder cellulitis.
Regelmatig vertellen mensen dat er ook verbetering is gekomen in aandoeningen als diabetes type 2, reumatische klachten, migraine, chronische blessures en nog veel meer.
In de Whole30 werken we met een lijst van ‘Successen zonder de weegschaal’, 3 pagina’s aan effecten die je kan verwachten en dan tellen we afvallen niet eens mee! Download de lijst…

Wat biedt HealthCreators in de Whole30 Coaching?

HealthCreators’ Brenda is een van de 10 eerste Whole30 coaches ter wereld, de eerste in Nederland. Ze kent het programma als haar broekzak en heeft al honderden mensen begeleidt door hun Whole30. Ook heeft ze heel veel Nederlandstalige informatie gemaakt.
Whole30 is een programma uit Amerika en veel informatie is dan ook in het Engels. Brenda heeft de belangrijkste informatie vertaald naar het Nederlands en aangezien de situatie in Nederland (en Europa) niet een-op-een te vergelijken is met de Amerikaanse ook praktisch vertaald naar de Nederlandse situatie. Denk aan lijsten met in het programma geëlimineerde E-nummers en informatie voor producten in Nederlandse supermarkten.

Wat kost Whole30 Coaching bij HealthCreators en waaruit bestaat het?

Hangt ervan af welke vorm van begeleiding je kiest. Je kan persoonlijk begeleid worden, dat kost €499 voor 2 maanden. Of je doet de Whole30 en de coaching samen met iemand in een buddy-coaching voor €360 per persoon.
Drie keer per jaar organiseert HealthCreators een Whole30-groep: in januari, mei en september. Deelname aan de groep kost €199. De groepen gaan door vanaf 5 deelnemers.
Je ontvangt altijd de (bijna) dagelijkse online begeleiding in de vorm van de Whole30 Boost.
In de personal- en buddy-trajecten bestaat de coaching uit 4 sessies en heb je rechtstreeks toegang tot Brenda(‘s kennis) via What’s App.
In de groep krijg je de informatie in een workshop en via een besloten FaceBook-groep.

Ik heb een hekel aan FaceBook of ik heb geen FaceBook, kan ik dan wel meedoen in de groep?

Laat ik voorop stellen: alles kan… de online begeleiding en de webinars zijn niet via FaceBook dus die onderdelen kan je gewoon volgen. Wel gaat het vragen stellen en elkaar motiveren via de FaceBook-groep en dat is wel zonde om te missen. Van mij mag je ook een anoniem FaceBook-account maken en op die manier meedoen in de groep (dat account wis je dan gewoon later weer).
Wat ik niet doe, is vragen beantwoorden via de mail omdat mensen geen FaceBook hebben… dan is het einde zoek en het doel van de groep is dat iedereen mee kan lezen met de vragen van anderen en ook daar weer van kan leren.
Wil je echt geen FaceBook, doe dan samen met 1 ander iemand een buddy-coaching. Dat is zonder FaceBook.

Biedt HealthCreators ook Whole30 coaching voor mijn vriendenclub, personeelsvereniging, sportclub of CrossFit Box?

Ja, vanaf 5 personen kan Brenda jouw groep coachen, zoals dat ook gaat in de groepen die door onszelf worden georganiseerd. Neem hiervoor contact op met brenda@healthcreators.nl

Triggerpoint

Wat is een triggerpoint behandeling?

Wanneer je gestreste spieren, een stijve nek of rug, of vaak hoofdpijn hebt, dan is een Triggerpoint-behandeling misschien de oplossing. Met druk- en draaitechnieken worden knopen uit spieren gemanipuleerd. Vergis je niet: het is geen massage! Het geeft in de meeste gevallen wel direct verlichting, meer kracht, lenigheid en stabiliteit.

Wat kost een triggerpoint behandeling?

Een triggerpoint behandeling kost €20 voor 15 minuten en €35 voor 30 minuten. Wanneer je personal training bij Naomi doet, kan een triggerpoint behandeling onderdeel zijn van een personal trainingssessie.

Spinning

Wanneer zijn de spinninglessen bij HealthCreators?

De spinning bij HealthCreators is op dinsdagavond om 20:00uur, donderdagavond om 19:00uur en zaterdagochtend om 08:30uur. Een les duurt ongeveer 50 minuten tot een uur. Op zaterdagochtend fietsen we ongeveer een half uur om daarna 20-30 minuten te werken aan mobiliteit en flexibiliteit.

Wat kost spinning bij HealthCreators?

De eerste keer spinning bij HealthCreators krijg je altijd cadeau van ons. Verder werken wij niet met abonnementen: je betaalt alleen wanneer je komt fietsen.
Je hebt een account waarop het aantal sessies wordt bijgehouden. Vooraf vul je dat account met sessie en de prijs per sessie hangt daarmee samen. Een losse les kost €11,50. Vijf sessies: €50. Tien sessies €85. Twintig sessies: €160.

Ik heb een OneFit, kan ik dan bij jullie spinnen?

Ja, wij werken samen met OneFit. Schrijf je in via hun site en we zetten een fiets voor je klaar.

Kan ik me omkleden bij HealthCreators?

Wij hebben geen officiële kleedkamers, wel mag je ons grote souterrain gebruiken: let op het is hier heel laag!

Bootcamp

Wanneer zijn de bootcamps van Naomi?

Op maandagavond en zaterdagochtend. Op zaterdagochtend is het altijd om 10:15uur bij Beelden aan Zee. Op maandagavond verschillen de locaties en tijdstippen in de zomer en winter. In de zomer is de bootcamp in het Westbroekpark, in de winter op het Palaceplein. De precieze tijden vind je op Naomi’s pagina bij Bootcamp Team.

Hoe schrijf ik me in voor deze bootcamps?

Hiervoor werken wij samen met Bootcamp Team. Inschrijven verloopt dus via Naomi’s pagina op hun site. Ook de betaling verloopt via Bootcamp Team. Ook Bootcamp Team werkt samen met OneFit, dus met zo’n abonnement kan je ook meedoen met Naomi’s Bootcamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.