Voedingsadvies: abonnementen

Of je nu een persoonlijk plan hebt opgesteld, een Whole30 hebt gedaan of dat je een Sportvasten-kuur hebt volbracht... Het kan ontzettend nuttig en motiverend zijn om eens in de maand je voeding en je eetgewoontes samen onder de loep te nemen. Op die manier houd je je resultaten vast of verbeter je nog verder. Als je stagneert op weg naar je doel, kunnen we samen troubleshooten. Wanneer je even van het pad afdwaalt, kunnen we snel analyseren wat er nodig is om te herpakken.

HealthCreators biedt abonnementen aan om maandelijks jouw voedingspatroon te bespreken met Brenda in een sessie van 30minuten. Ook kan je onbeperkt vragen stellen via de mail of de What'sApp en krijg je 1x per maand een recept en tips via de mail.
Als het nodig is, zal Brenda bijsturen: met een aanpassing in je plan, een coaching om belemmerend gedrag helder te krijgen of bijvoorbeeld te kijken naar maaltijdfrequentie en/of portiegrootte.
Na het Sportvasten kan dit een plan zijn voor mini-kuren (waarvoor apart Sportvastensupplementen aangeschaft moeten worden).
Deze sessies kunnen ook via Skype.

Kosten:
3 maanden → € 52,50 per maand

6 maanden → € 47,50 per maand

Deze abonnementen zijn exclusief de investering voor een persoonlijk plan, Whole30 of Sportvasten-kuur. Wil je wel vaste begeleiding, maar wil je die anders opzetten? Neem contact op met Brenda.

Een voedingssessie bij HealthCreators wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar

Neem contact op met HealthCreators

Bel: 0651995990 of loop langs in onze studio:
Amsterdamsestraat 41
2587 CN  SCHEVENINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.