Trots op Harry

Geweldige resultaten voor Harry (62jr) na nog maar 3mnd 3x per week 30min te trainen. Verder let hij op zijn (toegevoegde) suikerinname -bewustwording waar het allemaal inzit en afkicken naar nihil-, eet hij 3 maaltijden met groenten, gezonde vetten en eiwitten.
#
Afgelopen maand wat extra supplementen om zijn darmen wat extra hulp te geven en hij zijn eten beter verteert en op kan nemen. Dat heeft de afgelopen periode goed werk verricht.
#
Harry heeft meer energie tijdens en buiten het sporten, waar hij regelmatig nog overdag sliep, is dat nu een heel stuk minder. Nu is het vaak uit gewoonte en dan slaapt hij 's avond een stuk minder.
#
Doel is om uit de pre-diabetes te komen, op een gezond gewicht te komen en zijn medicatie te verminderen. Eind augustus weten we daar (medicatie) meer over, maar voor nu is zijn bloedsuikerniveau van 13 naar onder de 6 voor het eerst! Doordat ziin vetpercentage en dan met name zijn viscerale vet (rondom de organen, die je zo laag mogelijk wil) is gedaald is zijn metabolische leeftijd nu 60 ipv 77 vorige maand nog!!!
#
Zijn conditie gaat ook met sprongen vooruit (letterlijk: hij kan nu touwtje springen), maar ook met de fietstest heeft hij een vooruitgang van 35% tov de eerste fietstest! Vet kwijt 9kg Spiermassa erbij 3,3kg Omtrek navel -8cm Superstoer en kei-trots!
Harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.