Naomi opent personal training studio

Hier gaat de droom in vervulling: Amsterdamsestraat 41 in Scheveningen. Vanaf half april opent Health - Get Things Done hier de deuren van een gloednieuwe Sportvasten en Personal Training Studio.
Onder begeleiding van coach Naomi Roeleveld kun je hier werken aan het bereiken van je sportieve doelen, je beste conditie ooit bereiken om een nieuwe fase van je leven in te gaan of eindelijk die overtollige kilo's van je lichaam te trainen.
Daarnaast wordt dit de plek in Den Haag en omgeving waar je onder deskundige begeleiding een Sportvastenkuur kunt doen. Ook de nieuwe Krachtkuur van de makers van Sportvasten wordt hier door Health - Get Things Done als een van de eerste in Nederland aangeboden.
Er zullen kleinschalige groepslessen te boeken zijn bij Health - Get Things Done: trainen met de TRX of spinninglessen tot 10 personen.
Regelmatig zullen er voorlichtingsavonden gegeven worden over bijvoorbeeld gezonde voeding, sportvasten en de mentale aspecten van sport.
Verder zal deze prachtige plek vlakbij het strand van Scheveningen, de duinen en het Westbroekpark de startplek worden voor bootcamptrainingen en hardloop- en fietsclubjes.hgtd-2kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.