Mijn droom is werkelijkheid geworden

Ik kom uit een familie vol ondernemers: mijn vader, mijn moeder, mijn broer, mijn ooms en tantes... iedereen werkt voor zichzelf of in het familiebedrijf. In mijn tienerjaren had ik nooit durven dromen dat ik ooit genoeg zelfvertrouwen zou hebben om dat ook te doen, een eigen zaak hebben.

Maar dat zelfvertrouwen ging groeien toen ik in de fitness branche aan het werk ging. Want toen ontdekte ik mijn passie. Dat zelfvertrouwen werd groot genoeg om aan figure wedstrijden mee te doen en daardoor leerde ik verlies te incasseren en overwinningen te vieren.

Als ZZP-er gaf ik inmiddels personal training en groepslessen op allerlei sportscholen in Den Haag. Maar de eigenaar van 1 sportschool zie ik toch wel als een grote bron van inspiratie: Casper Visser van de Health Spa. Ik kon een paar dagen in de week zien met hoeveel passie en precisie hij zijn sportschool runde. Dat werkte aanstekelijk op mij. Mede hierdoor wist ik wat ik wilde: een kwalitatief hoogwaardige personal training studio, voor mezelf. Mijn droom was geboren!

Gisteren is deze droom uitgekomen: met een spetterend feest heb ik Health Get Things Done geopend. Vrienden en familie waren in grote getalen gekomen. Ze ontroerden mij met hun enthousiasme en soms oprecht verbazing over hoe mooi de studio is geworden. Het was ook een mooie gelegenheid om mijn visie te laten proeven. Want ik adviseer altijd img_0593alcohol te laten staan en gezond te eten. Mensen denken dan vaak dat het saai gaat worden de rest van hun leven. De alcoholvrije champagne, de volkoren stokbroodjes met zelfgemaakte houmous en tzaziki, de zalm met asperges en de iets "stoutere" dadeltruffels en zwarte bonen brownies op het openingsfeest, bewezen dat dat alleen maar een beeld is. Dat gezelligheid van de mensen komt en niet van de wijn en chips.

De officiele opening heb ik samen gedaan met Wouter Duinisveld, een man die aantoont dat je met sport veel meer kan bereiken dan medailles of records. Hij bewijst dat een droom het waard is om voor te vechten. Ruim 4 jaar geleden kreeg Wouter een virusinfectie die zijn hart aantastte. Hij heeft maanden gevochten voor zijn leven met een steunhart en uiteindelijk heeft hij een donorhart ontvangen. Na een jaar revalideren begon Wouter weer aan zijn oude droom te werken, een triatlon een doen. Over 2 weken is hij de derde persoon ter wereld die een halve triatlon doet na een harttransplantatie. Ik ben zo trots dat hij samen met mij het lintje door wilde knippen. En ik was zo blij dat ik daarna even kon schuilen in de dikke knuffel omdat ik overmand werd door emoties.

Mijn droom is uitgekomen, maar realiseer me dat er nog veel moois gaat komen. Want ik mag nu mijn droom gaan delen met mensen die ik ga trainen, de mooie doelen die we samen gaan bereiken, de lol die we gaan hebben. Ik heb er zo'n zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.